Meny Stäng

Rehabilitering

Rehabilitering för alla

Ultraljudsdiagnostik och apparaturbehandling.
Läs mer

Akupunktur. Besvär som till exempel långvarig smärta i ländryggen, nacken, skuldrorna, migrän, huvudvärk och tennisarmbåge passar bra att behandla med akupunktur. Läs me

ERGOTERAPI. Med ergoterapi kan du få hjälp att träna funktionen i fingrarna, händerna eller att greppa föremål. Vi erbjuder stöd i hjälpmedelsutprovning, parafinbad och finmotoriksträning. Med roboten Pablo kan du träna med hjälp av sensorer och olika träningsprogram funktion i så väl hand, arm och bål. Vi erbjuder gruppen ”Armstark” där ergoterapeuten vägleder sig! Ingen remiss behövs.

ERGONOMI. Vi gör en helhetssyn på dig som individ och din arbetsplats. Vi har både legtimerade företagsfysioterapeuter och ergoterapeut som kan hjälpa dig vid bedömning av arbetsplats, bedömning eller för utprovning av arbetsredskap. Vi erbjuder oxo företagsgrupper och föreläsningar.

Läs mer

Tjänst som erbjuds av Mats Danielsson och Mikaela Lingonblad.

Vi gör en helhetssyn på dig som individ och patient och behandlar din smärta/ värk och fysiska besvär enligt evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans hjälper vi dig att uppnå dina rehabiliteringsmål.

Läs mer

Vi gör en helhetssyn på dig som individ och patient och behandlar din smärta/ värk och fysiska besvär enligt evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans hjälper vi dig att uppnå dina rehabiliteringsmål med hjälp av våra inriktade specialiserade OMT och idrottsmedicinska fysioterapeuter. 

Läs mer

Tjänst som erbjuds av Johanna Lundberg.

För dig med besvär under graviditet, kan  kontakta Johanna för undersökning, rådgivning, träningsprogram samt behandling. Läs mer

Vi rehabiliterar personer med olika skador t.ex stroke, MS och olika neurologiska sjukdomar och kan även skräddarsy rehabiliteringsveckor för olika besvär Läs mer

Vi erbjuder anpassad träning för dig som vill komma igång, träna eller förbättra balans. Våra maskiner och träningsredskap är lättillgängliga och handikappanpassade. Vi har grupper för seniorer för bla 70+, 80+, balansträning, sittgymnastik och  gruppen ”Armstark”. Vi samarbetar med många föreningar som Folkhälsan på Åland, Ålands Reumaförening, Ålands Cancerförening och Vårt Hjärta.

Vår talterapeut erbjuder olika behandlingar relaterade till tal, språk, kommunikation och röst. Även förebyggande rådgivning och föreläsningar erbjuds. 

Vi har en helhetssyn på dig som individ och patient och behandlar din smärta/ värk och fysiska besvär enligt evidens och beprövad erfarenhet. Tillsammans uppnår vi dina rehabiliteringsmål.

Tag kontakt med oss gällande rehabilitering